HOBBİT 5 ORDUNUN SAVAŞI OYUNU:
Sinemalarda fırtınalar estiren en çok sevilen ve en çok gişe yapan filmler arasında hızla yerini alan (The Hobbit 3: The Battle of the Five Armies) Hobbit: Beş Ordunun Savaşı filminin 3D oyunu ile karşınızdayız. Gayet başarılı grafiklere sahip olan Hobbit Beş Ordunun Savaşı oyununda elfler, cüceler, insanlar ya da ork ordularından birisine katılarak savaşa katılacaksınız. Hobbit Beş Ordunun Savaşı oyununda hayatta kalmak için karşınıza çıkan tüm düşmanları vurmaya çalışacaksınız. Kimi zaman kılıçla kimi zaman da ok ile düşmana saldıracağınız oyun da, saldırılarına karşı da kendinizi savunmalı ve çok sıkıştığınız anda kombo yaparak özel vuruş yeteneğinizi kullanmalısınız. Grafikleri ve sesleri sayesinde kendinizi savaşın içindeymiş gibi hissedeceğiniz oyunun en büyük avantaji istediğiniz tarafı seçebilme şansına sahip olmanız. Ork, elf, insan ya da cüce olarak savaşa katılmak için hemen Hobbit Beş Ordunun Savaşı oyununa başlayın.

OYUN NASIL OYNANIR?
Oyun yüklendikten sonra başlamak için START GAME tuşuna basarak oyuna giriş yapın. Açılan ekranda "SELECT YOUR ARMY" tarafınızı (savaşacağınız orduyu) seçin. Haritanın yüklenmesinin ardından oyuna başlamak için "PLAY"e basın. Oyun başladığında WASD veya yön tuşları ile hareket edebilir. X ile savunmaya geçebilir, Z ile saldırabilirsiniz. Ayrıca 1, 2, 3, 4 tuşları ile de diğer karakterleri kontrol edebilirsiniz.

OYUN HANGİ TUŞLARLA OYNANIR?
Kullanıcılarına daima en kaliteli, en güncel ve heyecanlı oyunları sunan Türkiye'nin bir numaralı oyun portalı " GameTurko.com" orijinal ismi " The Hobbit The Battle of The Five Armes ( Fight For Middle- Earth) " olan ve 3D oyunlar kategorisinde yer verdiğimiz " Hobbit Beş Ordunun Savaşı " oyunu " YÖN TUŞLARI, BOŞLUK TUŞU, Z, X, 1, 2, 3, 4 " ile oynanmaktadır.

reklam
Hobbit 5 Ordunun Savaşı için yapılan yorumlar
  • Alp Tekin : oyun çok güzel
  • dogukan : hee
Güvenlik kodu